sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kevättä rinnoissa...

Niin se vaan on hyvistä aikeista huolimatta mennyt toista kuukautta jo viime turinoista. Aika on mennyt talven riemuista ja lumesta nauttiessa. Ollaan seikkailtu Naantalissa meren jäällä moneen kertaan. Se on kyllä harvinaista herkkua täällä päin Suomea, harvoin sinne uskaltaa mennä ellei sitten halua harjoitella sukellusta.

Turun näytelmissä käytiin tammikuun lopulla. Jeppe esiintyi pitkästä aikaa ja hienosti esiintyikin. Sertti tupsahti kotiinviemiseksi. Siellä se nyt koristaa Tanjan seinää (tai Sannin). Sijoitusnarttumme Lahdesta oli myös kisoissa ja Hirmu oli Paras Narttu-4. Hienoa työtä olette tehneet Henna ja Sartsa, tyttö oli kauniissa kunnossa ja turkissa. Tamperelle mennään seuraavaksi kisaamaan. Siellä onkin huima määrä taas cairneja, yli 60 ensi sunnuntaina.

Meillä ovat tytöt käyneet miehissä tai miehet kävi naisissa. Brittityttömme Polly sai sulhokseen komean Pösön eli McPippanilan kasvatin Luke Skywalkerin. Jassu sai nuoren komean mieh
en, oman kasvattimme No Copyright Nobody's Nastyn. Nyt odotamme mielenkiinnolla uusia cairnpalleroita.

Riitta lähti perheineen Lapin lumoihin ja Donna ja Karkki ovat viikon hoidossa. Voi taivas sitä menon hurmaa. Perjantaina "ladyt" olivat ekan kerran hetken keskenään.. heh.. Mielenkiintoista, kun avasin oven, eteisessä oli kukkapurkki (siis tyhjä) vastassa minua. Sen sisälmys oli olohuoneessa. Siitä kuitenkin pelastettiin jonkinlainen koriste vielä. Ikkunalauta oli ilmeisesti toiminut
mukavana temmellyskenttänä, koska se oli tyhjä... Rakkaudella vaalimani Aloe Verat olivat siellä sun täällä, multaa oli kaikkialla. Pakko sanoa, että piti muutama minuutti hengittää ihan rauhallisesti (ainakin yritin)... Sitten ladyt ihmettelivät, että mitä Akka taas ääntelehtii niin kovaäänisesti.

Sitten uusin ja rakkain paitani, minkä Englannista olin tuonut... pitipä se laittaa päälleni. Siinä se odotti minua tuolin karmilla. Odotti niin, mutta odotti ilman kahta ylintä nappia. Maistuivat varmaan hyviltä.. maistuis varmaan sullekin;)

Mika harjoittelee trimmausta.. jees.. nohh, Jipun selkä on jo melkein kalju. Saas nähdä ehtiikö neiti näyttelykuntoon Ikaalisten turneelle. Sitten pitää siistiä Karkki, Erkki.. ja Eemelistä ei olla kuultukaan vähään aikaan.. Sekin komistus pitäisi saada kehiin, viimeistään kesällä. Jeppe kaipaa siistimistä.

Tänään oltiin yli puolitoista tuntia lenkillä viiden koiran kanssa, välillä oli jäätä ja lunta ja välillä kevät kutkutteli ja laulatti lintuja auringon paisteisilla oksilla. Kaikki ollaan ihan poikki, mutta kivaa oli. Täytyykin laittaa Mikasta potretti koko lauman kanssa.

Ihanaa elämää!


Ei kommentteja: